Reduceri!

SW15-HOT-FOAM-LIGHT

9.999,00 lei

Mașină de spumă densă fierbinte pentru curățarea interioarelor auto, pentru a fi conectată la o sursă externă de aer comprimat.

Spuma fierbinte asigură rezultate excelente de curățare cu un timp de uscare și mai scurt.

 

Descriere

 

SW15-HOT-FOAM-LIGHT este mașina ideală pentru curățarea tapițeriei cu un timp scurt de uscare.
Pulverizează o spumă specială densă pe suprafața de curățat. După câteva secunde, murdăria este îndepărtată prin aspirarea spumei cu unealta de mână. Spre deosebire de o soluție normală de apă și detergent, spuma densă nu pătrunde în profunzimea textilului, ci acționează doar asupra stratului superficial, exact acolo unde se află murdăria.
Acest lucru permite un rezultat excelent atât în ​​ceea ce privește timpul de uscare, cât și în ceea ce privește rezultatul curățării. Noua tehnologie High Waterlift îmbunătățește și mai mult timpul de curățare și uscare. Gradul de umiditate al spumei este reglabil.
Datorită unui sistem patentat Santoemma, SW15-HOT-FOAM LIGHT este capabil să pulverizeze o spumă specială HOT pe suprafața de curățat. Spuma HOT este chiar mai eficientă decât spuma la temperatura camerei și permite un timp de uscare și mai scurt. Spuma este încălzită instantaneu de îndată ce mașina este pornită.
SW15-HOT-FOAM LIGHT, patentat, nu contine un compresor pentru producerea aerului comprimat necesar pentru a crea spuma. Aerul comprimat este obtinut de un compresor extern. Prin urmare, SW15-HOT-FOAM LIGHT este mai mic, mai ușor și mai ieftin decât SW15-HOT-FOAM. Mai mult, extractoarele de spumă densă Santoemma pot fi echipate cu un pistol special pentru turbo nebulizare@50micron pentru a igieniza complet interiorul mașinii după curățarea tapițeriei.
 Max performance
20/30 seats/h
 Tank capacity
14/14 liters
 Compressor
external 
 Max. waterlift
3000 mm H2O

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.