Beneficii

Sistem de control si reglare a temperaturii aerului de uscare in acord cu temperatura ambientala.

Carcasa din ABS de inalta calitate pentru cresterea durabilitatii si rezistentei la coroziune si totodata pentru asigurarea unei greutati scazute.

Este ideal pentru montat in toalete,in restaurante, magazine, unitati de invatamant, vestiare, laboratoare, unitati de productie, sau alte tipuri de spatii care nu sunt prevazute cu instalatie electrica cu impamantare.

Prezentare

           Uscatoare de maini, ajuta proprietarii de facilitati si administratorii sa economiseasca mii de dolari anual prin eliminarea costurilor pentru prosoape de hartie, intretinere si deseuri.
           In medie, uscatoarele de maini ofera o reducere a costurilor de 95% fata de prosoapele de hartie cu o intarziere de mai putin de un an.

Made by BIMOPI Group

          Suntem o companie condusa de familie, dedicata inovatiei si tehnologiei de varf, susținută de calitatea manuală și de serviciile personale.
Facilitatile din intreaga lume folosesc uscatorii de maini pentru a crea toalete curate si moderne, care stabilesc standardele pentru durabilitate si eficienta.
Uscatoare de mana de mare viteza, eficiente din punct de vedere energetic, sunt acum echipate complet cu control de viteza si sunet, setari de caldura variabile si optiuni cu mai multe tensiuni.

Cu noi caracteristici imbunatatite, cele mai multe optiuni si accesorii din industrie.

Puteti crea cea mai buna solutie de uscare a mainilor pentru orice mediu de odihna.

Cel mai bun pret EVER !!!

Share This