Transport gratuit la comenzi peste 1000 lei

Ce uscător de mâini ar trebui să alegeți?

uscatoare profesionale de maini

Ce uscător de mâini ar trebui să alegeți?

Deoarece clienții dvs. vor să-și protejeze mâinile de germeni, trebuie să le oferiți facilități pentru a se spăla și usca mâinile. Prosoapele de hârtie sunt o opțiune simplă, dar ineficientă. Deci, în schimb, ați putea lua în considerare instalarea de uscătoare electronice pentru mâini. Cu toate acestea, trebuie să vă informați despre diferitele tipuri de uscătoare de mână disponibile.

Tipuri de uscătoare de mâini

Există trei tipuri principale de uscătoare de mână disponibile.

Uscătoare de mâini cu buton

Acestea sunt uscătoarele de mână tradiționale pe care majoritatea utilizatorilor le cunosc. Apăsați un buton pentru a porni uscătorul. Deși sunt relativ ieftine, unele modele cu consum redus de energie pot dura până la un minut pentru a usca mâinile, consumând astfel mai multă energie.

Uscătoare de mână de mare viteză

Pentru a rezolva problemele legate de consumul de energie și dezavantajele de timp cu uscătoarele de mână tradiționale, producătorii au dezvoltat uscătoare de viteză mai mare, care pot usca mâinile în 30 de secunde sau mai puțin. Dezavantajul este că acestea costă mai mult decât uscătoarele tradiționale și, deoarece sunt mai puternice, tind să fie mai zgomotoase.

Machflow este un uscător tipic eficient din punct de vedere energetic.

Uscătoare automate de mâini

O preocupare a uscătoarelor cu buton este că acestea pot fi insalubre din cauza tuturor germenilor care sunt pe degetele oamenilor, ducând la depunerea germenilor pe butonul uscătorului. Uscătoarele automate de mâini, așa cum sugerează și numele, pornesc automat atunci când utilizatorii țin mâinile lângă ei. Aceasta elimină necesitatea de a atinge suprafața uscătorului. De asemenea, este mai eficient din punct de vedere energetic, deoarece se oprește automat atunci când mâinile se îndepărtează de uscător.

Dyson Airblade and Veltia este un popular uscător automat de mâini.

După ce ați cercetat diferitele tipuri de uscătoare de pe piață, ar trebui să puteți lua o decizie în cunoștință de cauză despre cel mai bun uscător pentru afacerea dvs. Dacă aveți dubii, consultați experții în igienă.

Share This :

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This

Uscatoare profesionale

State of the art Hand Dryers, Eco, Touch Free and No Cross-contamination, Hygiene is in your Hands